fredag 7 september 2018

Fredagen den sjunde september 2018

Jag sov inte många timmar i natt, dödsförkylningen har tagit ett järngrepp på mig, jag längtar till helgen så att jag får vara hemma och vila upp mig. Trots att jag längtar till helgen så längtar jag mer till den 12 september, då håller företaget Apple sitt årliga event där man presenterar sina nyheter. Jag kommer att beställa rn ny iPhone och jag hoppas att det kommer nya AirPods.

I morgon lördag, mellan klockan 11-14, ska jag och Pontus med familj ut och spela Pokémon Go, det är ett event som pågår under den tiden. På söndag ska jag och min pappa dra iväg och rösta och den här gången ska vi tydligen rösta på samma parti vilket inte har inträffat tidigare, det är pappa som ändrat åsikt, jag kommer att rösta på samma parti som jag har röstat på fyra-fem gånger på raken.

Idag är det exakt fyra månader kvar till dess att jag reser till Nya Zeeland och det känns väldigt spännande samtidigt som det känns lite läskigt, har jag tänkt på allt? Fyra månader går väldigt fort, som tur är så har jag bokat och betalt alla flygbiljetter till min resa. Tack för att du besöker mig. 


- Burt Reynolds


- Jobbar och sliter trots förkylningen


- På söndag är det val

Vi får hoppas på en ny regering

5 kommentarer: