måndag 31 december 2018

Måndagen den trettioförsta december 2018 (Nyårsafton)

Årets sista dag och årets kallaste dag är här, men Falun bjöd på underbara plusgrader. Jag drog ju ut mina resväskor på balkongen igår för vädra ur dom, idag när jag skulle plocka in dom hade det snöat in i dom. Det blev till att dra in dom och blåsa dom blöta väskorna med en hårblås, man får inte vara dum. Haha! Sen slig jag ner min rumpa i soffan för att spela Red Dead Redemption 2 en stund.

När halva Sverige satt och kollade på Grevinnan och Betjänten drog jag iväg för att jobba natt, jag har nu bara en arbetsvecka kvar att jobba - vilket känns helt sinnessjukt! Under mitt arbetspass fick jag se en hel del fyverkerier från min Scania, nästa år förbjuds skiten och det är jag glad för. 

Det här är det 400:e inlägget som jag skriver i år, det har varit ett spännande år för bloggen och jag hoppas att ni som besökt mig under året hittar tillbaka. Om en vecka reser jag till Nya Zeeland och Australien och jag kommer att blogga från den resan. Jag vill passa på att önska dig ett gott nytt år och tack dig för att du besöker den här skräp-bloggen - tack! 

Dagens favoritlåt: Infernal - Self Controll


- Red Dead Redemption 2- Köpte en sån här till resan- En gammal Volvo från 1956- Bästa nyårsafton - ever- Gott nytt år

8 kommentarer:

  1. Bara raketer på pinne som förbjuds om man inte har utbildat sig 😉

    SvaraRadera
  2. Om de ändå hade tagit bort allt! Försökt "lura" en katt att det poppats popcorn ute! Gick sisådär! Det finns ju fyrverkeri utan smällar o lasershowar ju lika vackert! Det som skjuts runt midnatt är ok...Men i flera dagar o start på eftermiddagen är ett helvete för många djur!

    SvaraRadera
  3. Om de ändå hade tagit bort allt! Försökt "lura" en katt att det poppats popcorn ute! Gick sisådär! Det finns ju fyrverkeri utan smällar o lasershowar ju lika vackert! Det som skjuts runt midnatt är ok...Men i flera dagar o start på eftermiddagen är ett helvete för många djur!

    SvaraRadera