torsdag 13 december 2018

Torsdagen den trettonde december 2018 (Lucia)

Jag är ledig från jobbet i två dagar och det första jag gjorde idag var att hoppa på en buss och åka till Motormännen för att fixa ett internationellt körkort som jag måste ha på Nya Zeeland och Australien, utan ett internationellt körkort får jag inte ut någon hyrbil nämligen. Motormännen tycktes inte skämmas över kostnaden, dom tar fyrahundra kronor för en papperslapp med lite engelsk text på. Efter det korta besöket hos Motormännen, som knappt tog en kvart, så gick det inga bussar. Jag valde att gå hela vägen in till stan, jag använde alltså benen, dagens söndercurlade ungdomar lär ju inte förstå vad jag menar i alla fall.

 När jag närmade mig centrum så ringde min vän Nina och berättade att en lastbil hade kört in i en järnvägsbro, jag skyndade mig dit för att fota spektaklet, som den hemska människa jag är. Chauffören hade knappt kört in lastbilen i bron, det fanns lite skador på vindavisaren på taket. Men han behövde hjälp med att få stopp på bilisterna så att han kunde backa backa mot trafiken, jag hjälpte till och stoppade trafiken så han kom iväg - tyckte faktiskt synd om honom. 

När jag ändå befann mig på stan så drog jag in på Clas Ohlson för att köpa en reseadapter så att jag kan använda eluttagen under min resa. Väl hemma igen så spelade jag, Markus och Adam lite Red Dead Redemption 2: Online och sen fortsatte jag med att kolla på tv-serien Outback Truckers. Tack för att du besöker mig. 


- Lucia


- Internationellt körtkort


- Jag tog bussen


- Läskig regskylt


- Falun


- Kårebocken


- Elsborg


- Den här föraren hade turen på sin sida


- Reseadapter så jag kan använda eluttagen på resan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar