onsdag 20 februari 2019

Onsdagen den tjugonde februari 2019

Ja jäklar va slentrianiskt livet blev så fort jag kom hem från min utlandsresa, det enda jag gör är att sova, äta, skita, spela spel och jobba. Som tur är så har jag inga barn, jag förstår mig inte på småbarnsföräldrar - hur har dom tid? Idag gjorde jag samma sak som jag gjort under hela den här veckan, vaknat på tok för tidigt och spelar lite Assassin’s Creed: Odyssey innan jobbet.

Det är ju både onsdag och lill-lördag idag och jag längtar till helgen då jag är ledig. Jag ska träffa Jasmine på lördag och vi ska ut och käka under efterermiddagen. Helgen efter det så ska jag och min mor åka till Ikea igen, jag måste ha en ny byrå.

Tack vare Facebook så har jag på senare tid sett en hel del klipp om en dommare som dömmer folk som brutit mot lagen. Han heter Frank Caprio och bor i USA och han verkar alltid låta hans hjärta bestäma straffet, jag kommer på mig själv att vara som uppslukad av hans vänlighet trots att han är dommare. Tänk om alla människor var lika vänliga som Frank, det hade varit trevligt. Tack för att du besöker mig.

Dagens favoritlåt: Ruben Ruben - Lay by me



- Min fina häst i Assassin’s Creed: Odyssey



- Underbart väder idag



- Mitt favoritte just nu



- Skönt väder



- Jag byggde mig en ny Scania på Scanias hemsida - ge mig


- Deklarationstider

4 kommentarer: