söndag 10 februari 2019

Söndagen den tionde februari 2019

Min pappa fyllde år när jag befann mig i Australien och idag hälsade jag på honom, han har också opererats två gånger under tiden som jag var borta. Han bröt lårbenshalsen i höstas, dom båda operationerna har dock gjort honom bättre. Jag köpte en varm tröja till honom i födelsedagspresent. Vi kollade på en massa sport, vuxna män och kvinnor hade stoppat fötterna i några brädor och i händerna hade dom något som hette stavar - jag gillar inte sport. Haha.

Väl hemma igen så tog jag all min smutstvätt, som jag samlat ihop under resans gång, och drog ner till tvättstugan, fyra maskiner turades om att tugga på mina lortiga kläder innan jag blev klar. Jag har också städat och plockat undan en del, jag får besök av Jessica och Lovisa på tisdag och det ska bli kul att träffa dom igen.

Jag börjar jobba på onsdag och i morgon ska jag och min mor åka till Ikea, jag behöver köpa en ny badrummsmatta, plädar och naturligtvis lite doftljus, det brukar ju dock alltid bli mer när man handlar på Ikea. Haha. Tack för att du besöker mig. 


- Ständigt denna tvättstuga

4 kommentarer:

  1. Kommer du ihåg när vi inte hade ikea i borlänge och du, jag och Mattias trängde ihop i hans lilla golf till gävle? 😂

    SvaraRadera