söndag 31 mars 2019

En lugn söndag

Jag stack till en av stans krogar igår kväll, där mötte jag en del bekanta som jag snackade med och sen var det dags att ställa fram klockan. Den där jäkla sommartiden fuckar upp mig och jag kommer gå omkring som en zombie innan jag blir som folk igen, kan vi inte bara sluta med sommar och vintertid?

Idag gick jag ut och tog mig en promenad på en mil i det fina vädret och som vanligt blåste det orkanvindar, efter promenaden gick jag bort till Lena för att snacka skit en stund och det är så skönt att få snacka av sig med någon man litar på. Väl hemma igen spelade jag lite på min Playstation 4 för att senare besöka krogen tillsammans med Jasmine. Tack för att du besöker mig.


- Det brukar dyka upp mer tussilago nu



- Massor utav tussilago



- Fint men kallt



- Bästa årstiden när man har allt kvar



- Blått är flott



- Kålgården i Falun



- Snödroppar om jag inte är helt fel ute



- Fint väder



- Jag spelade Pokémon Go under promenaden



- Vackra blommor

4 kommentarer:

  1. 2021 slutar vi ställa om klockan så håll ut! 😁

    SvaraRadera
  2. Gärna sluta ställa om klockan, men då ska det fanimej vara ständig sommartid med ljusa kvällar! Fattar inte folk som vill ha ständig vinter-/normaltid. Det är väl efter jobbet (förutsatt att man har någorlunda normala arbetstider, till skillnad från dig ;-)) man vill ha lite ljust så man hinner göra nåt - promenad, jogga, gå i skogen mm, speciellt på vintern. Inför ständig sommartid NU!

    SvaraRadera