onsdag 20 mars 2019

Onsdagen den tjugonde mars 2019

Jag har, sedan i måndags, sovit som ett barn för att försöka sova mig frisk, under måndagen var jag inte vaken i många timmar. Idag började jag känna mig piggare och under eftermiddagen ringde jag och friskade mig och jag börjar jobba i morgon torsdag, den här gången kom jag billigt undan då influensan och vinterkräksjukan lyste med sin frånvaro. I lväll är det vårdagjämning och det betyder ju att dagen och natten är lika långa idag, men lugn, det vänder vid midsommar. Fy fan - haha! 

Jag gick ut och tog en liten promenad under eftermiddagen och under promenaden passade Apple på att utannonsera nya AirPods, jag är en av norra Europas största Apple-nördar så jag slängde in en beställning - så klart. Mina gamla AirPods har jag en köpare på och jag får tillbaka 1500 kronor på skatten i april så jag går plus-minus-noll

Väl hemma igen efter promenaden så slog jag ner röven i soffan för att spela Red Dead Redemption 2: online och sen drog jag ner på krogen. Där träffade jag på Jasmine och vi snackade en stund innan jag drog hem, det har nog aldrig varit så dött på stan en lill-lördag. Jag hoppas på mer folk på lördag då jag ska gå ut igen. Tack för att du besöker mig. 

Dagens favoritlåt: Imagine Dragons - Believer


- Fint väder - äntligen



- Älskade värme



- Nu smälter skiten igen



- Snart kryssar jag mig fram på mina inlines - längtar



- Isig cykelbana



- Vårdagjämningen bjöd på vackert väder



- Fick bli pizza idag



- Nio härliga grader



- Hittade äntligen en ny regskylt med en bokstav på slutet



- Sköna värme



- Fem svanar låg och solade



- Nu ska jag vinna pengar - haha!


- Älskade sol

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar