fredag 12 april 2019

En ledig fredag

Enligt mitt schema så skulle jag ha jobbat idag, men förra veckan frågade min chef mig om jag kunde ställa upp och göra en grej för honom i morgon lördag, jag varken får eller kan tala om vad det då min arbetsgivare är tydlig med om vad man skriver om denne på nätet. Men jag fick ledigt idag och det var ju bra, i morgon ska jag jobba till 16 och det här innebär att jag kan springa på krogen, både i dag och i morgon - som om det inte fanns en morgondag alltså.

Jag älskar verkligen krogen och om man inte visste om att jag var nykterist så skulle man säkert fundera över varför jag går på krogen så himla ofta, men jag har faktiskt lärt känna lite bra folk tack vare att jag går ut. En kille som heter Henrik har på senare börjat betyda mycket för mig, vi kan prata om allt han och jag och igår upptäckte vi hur jävla lika vi är varandra och sånt är kul tycker jag.

Idag drog jag jag iväg och klippte mig, sedan drog jag och min kära mor till Ikea för att handla en massa skoj, jag köpte badlakan, led-lampor, gardiner, kruka och te. Sen drog vi till Överskottsbolaget och sen blev det en shoppingrunda inne på Dollarstore. Väl hemma monterade jag led-lamporna bakom sängen och städade undan en massa skräp som legat på diskbänken ett tag, sen slog jag ner röven för att spela Modern Warfare: online. Under kvällen drog jag ner på krogen. Tack för att du besöker mig.


/ Jag älskar Ikea- Fula mattor på Ikea- Jag brinner för inredning- Kass lampa på Dollarstore- Belysning bakom sängen (lila)- Blått- Ikeas te. 3 av 5 vargar i betyg- Lite nytt i fönstret. Skitiga fönster jag har :(- Nu börjar jag bli nöjd med min lägenhet- Spelade Modern Warfare: online- Falun by night- Jag dricker te på krogen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar