söndag 7 juli 2019

Söndagen den sjunde juli 2019

Det är söndag och vi har bott i flickvännens lägenhet sedan i fredags, lägenheten ligger en bra bit utanför Falun och det har faktiskt varit skönt att slippa både stan och falska människor, en av mina tjejkompisar, som borde vara väldigt glad för min skull, gillar nämligen inte mitt nya förhållande. Vad det beror på vet jag inte, men det känns surt att hon inte är glad för min skull. Samtidigt är det också skönt att veta var folk står, nu vet jag vilka som är mina vänner och vilka som inte är det och det är ju deras förlust.

Efter att jag och flickvännen packat ihop våra prylar som skulle tillbaka till min lägenhet i stan så for vi iväg till Enviken för att hälsa på min mamma, sen var det bara att fara hem och slita med tvätten i tvättstugan. Under tiden som maskinerna fick äcklas av min smutstvätt så kollade jag och sambon på filmen Mama Mia 2 och den var okej, jag ger den 3 av 5 vargar i betyg.

När tvätten var klar for vi till Falu koppargruva för att spela mobilspelet Pokémon Go, jag har fått sambon att börja spela och det är skitkul att ha någon att spela tillsammans med. Tack för att du besöker mig.


- Jag diskar klockan sex på morgonen - haha!



- Besökte Falu koppargruva



- Inte en själ



- En gruvarbetare



- Gruv-museet 



- Hon är för söt



- Duva



- Det var USA:s nationaldag i veckan

8 kommentarer:

  1. Skit i andra låt dom va sura då huvudsaken ni tycker om varandra kram på er❤❤

    SvaraRadera
  2. Men hallå...Falsk är hon det för att hon talar om att hon inte gillar ditt förhållande? Falsk hade jag sagt hon var om inte talat/visat det och ändå känt/tyckt illa om det! Man måste inte alltid tycka/känna lika, för att vara vänner är väl mer att vänner kan säja o tycka olika o ändå vara vänner, eller? Jag tycker o tänker inte alltid lika som mina vänner men vänskapen består ändå! Gud vad tråkigt det skulle vara om alla tyckt lika! Vänner består men kärleken kan ta slut...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var otydlig, hon har sagt allt detta bakom ryggen på mig...
      Jo, jag är inte dum, fast vänner består inte heller och det vet väl du lika bra som jag :)

      Radera
  3. Din tjejkompis kanske vill har dig för sig själv,
    en teori bara men, det kan ligga mer i botten om,
    du analysera lite kanske. Som sagt bara en hypotes.

    Bra när det uppdagas på det sätt det nu gjordes, då
    är det bara att sålla agnarna från vetet, sedan behövs
    det ingen mer åtgärd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag och flickvännen är inne på samma spår :)
      Tack för dina kloka ord :)

      Radera
  4. Nu blev jag lite deppig när jag går höra att de är någon som inte gillar att du har ett förhållande! Hur kan man inte vara glad för de? Men samtidigt så är de ju den personen som förlorar på de. Jag är då jätteglad för att du äntligen har hittat en tjej!
    Massa kramar ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är lugnt vännen! :)
      Jo, det var hon som förlorade på det.
      Tack - kramar :)

      Radera