tisdag 10 september 2019

Mina förhoppningar på Iphone XI

I kväll klockan 19:00 sänder den amerikanska mobiltelefontillverkaren Apple live från Steve Jobs Theater där man presenterar deras senaste Iphone som, enligt rykten, kommer heta Iphone X1. Jag har i många år alltid köpt Apples nya Iphone så fort den dyker upp på marknaden och det kommer jag även göra i år, just nu äger jag Xs Max som jag jag har en köpare på och på så vis blir det inte så dyrt med en ny Iphone. Här är mina förväntningar på Iphone XI.

01. Bättre batteri
Batterierna i våra mobiltelefoner är ett stort skämt, mobiltelefontillverkarna gör hellre tunna mobiler än stora batterier, jag vill ha ett mobilbatteri som räcker flera dagsr nu Apple.

02. Snabbare laddning
Att ladda ett mobilbatteri tar en jäkla tid, tekniken för att ladda ett mobilbatteri snabbt finns och jag förstår inte varför inte Apple satsar på snabbare laddning.

03. Batterisnålare blåtand
Jag använder blåtand varje dag och den slukar batteri, jag vill ha en batterisnål blåtand i Iphone XI - hur svårt ska det vara?

04. Batterisnålare appar
Precis som med blåtanden så vill jag ha batterisnålare appar, dom slukar batteri både vid användning och när dom inte används och det är ju bra märkligt att man inte kan få apparna mer batterisnålare än vad dom är.
- Läckta bilder på de tre nya modellerna av Iphone XI. Foto: macworld.idg.se

2 kommentarer:

 1. Vad synd att du inte kör Samsung som man kunde köpa av dig nån gång om året... Det blir aldrig iPhone för mig. Min första smartphone var Samsung och... ja, jag tror kanske att de flesta håller sig till sitt första märke... Eller, åtminstone samma operativsystem. Eller så har jag fel? Jag är väldigt nöjd m min S8 iaf, fast snart känns det som jag skulle vilja byta upp mig. Vet inte vad de kommit upp i nu... S10?
  PS: du har väl förstås kollat vädret/temperaturen för i eftermiddag? :-)

  SvaraRadera
 2. It is the best time to make some plans for the future and it's
  time to be happy. I've read this post and if I could I want to suggest
  you few interesting things or tips. Maybe you could write next
  articles referring to this article. I want to read even more things
  about it!

  SvaraRadera