fredag 24 april 2020

Fredagen den tjugofjärde april 2020

Ordning och reda, löning på fredag heter det som bekant och det stämmer ju faktiskt för en gångs skull, så jag betalade alla mina räkningar. Sen drog jag iväg till syrrans arbetsplats för att hämta hennes blåa Mazda, batteriet behövdes laddas så jag styrde den japanska bilen till den lilla byn Linghed som ligger några mil utanför Falun. 

Nu var batteriet inte det som jag hade i åtanke med min färd mot den lilla byn, det var Linghedsvargen som lockade mig. Men jag såg ingen varg trots att jag åkte på smala vägar längs med öppna fält och skogsdungar, men chansen att få se en vild varg är minimal, snudd på omöjlig eftersom vilda vargar är skygga. Det har varit kusligt tyst i tidningen om vargen, så pass tyst att jag tror att den är död tyvärr. 

När jag ändå befann mig i dessa trakter körde jag till Enviken för att hälsa på min mor, vi pratade en stund och sen for jag hem och till Ica Maxi för att storhandla tillsammans med massor av potentiella coronafall som fått exakt samma idé som jag. Sen drog jag iväg till Dublin för att äta deras fantastiska ceasarsallad, väl hemma igen så hann jag spela Farming Simulator 19 en stund innan jag tvingades dra iväg till jobbet. Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Blommor



- En helikopter landade i Falun - se filmen på min Youtube-kanal



- Svärdsjö kyrka



- Spanar efter varg i Linghed



- Min mor



- En Scania från 70-talet



- Nu finns det dass-papper igen



- Mat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar