måndag 25 maj 2020

Min konspirationsteori angående Covid-19

Jag älskar konspirationsteorier, jag vet inte hur många gånger jag förkovrat mig i ämnet. Jag har funderat länge på hur Covid-19 uppstod och varför, nu är jag säker på att viruset är uppfunnet av kineserna själva. Covid-19 började dyka upp i Wuhan i början på december förra året, Wuhan hade år 2018 cirka elva miljoner invånare. På kartan ligger staden Wuhan exakt i mitten, geografiskt sett, i Kina, vilket gör staden perfekt om man vill sprida ett virus. Innan covid-19 gick Kina som tåget - ekonomiskt.

I början på förra året besökte jag Australien och Nya Zeeland, storstäderna i båda dessa länder hade invaderats av byggkranar där man byggde skyskrapor åt Kina. Jag är helt övertygad om att Kina tillverkade Covid-19 enbart för att stora företag, runt om i världen, skulle gå sämre ekonomiskt.

Med ett dödligt virus skulle man få bort efterfrågan hos dom flesta företag, i Sverige har restauranger, krogar, resebyråer, biltillverkare stängt eller gått i konkurs. Beviset på att min teori stämmer visade sig förra veckan då Aftonbladet rapporterade om att Kina köper upp delar av Norwegian, det var så förbaskat genomskinligt att jag inte ens blev förvånad. Jag vet att jag har rätt och jag är övertygad om att Kina kommer vara det land som först kommer med ett vaccin mot covid-19, ett vaccin mot ett virus som man själv tillverkat.

1 kommentar:

  1. Kan inte annat är instämma i dina ord.
    Det är fruktansvärt det som hänt i.o.m
    detta virus. De visste nog vad de gjorde,
    planerade!

    SvaraRadera