söndag 2 augusti 2020

Sverige idag 2020

Tänk dig att du ska ta bilen till affären för att handla, när du stannar i en korsning sliter någon upp din dörr och stjäl din bil. Tänk dig att du går på stan när plötsligt någon hotar dig med en kniv och stjäl din plånbok och mobiltelefon. Tänk dig att du står och väntar på bussen när en bil saktar in och personerna i bilen börjar skjuta mot folk runtomkring dig på grund av en gänguppgörelse.

Tänk dig att din dotter ringer och berättar att hon blivit våldtagen och att hon ligger på sjukhus. Tänk dig att du sitter och tittar på tv när en bomb exploderar i trapphuset och huset börjar rasa. Tänk dig att du kollar ditt konto och upptäcker att någon lyckats tömt det, pengarna är borta och nu ligger du efter med hyran.

24 våldtäkter per dag i snitt under 2019: Länk

Allt det här händer i Sverige idag, ett litet land med tio miljoner invånare. I Sverige behandlar vi allt och alla med silkesvantar, våra lagar är föråldrade. Mördar du en annan människa får du 2-3 år på kåken samtidigt som du knyter kontakter med kriminella. Våra poliser, precis som vårdpersonalen, går på knäna. Socialdemokraterna och deras efterblivna ledare Stefan Lövén blundar för vad som sker samtidigt som vår invandringspolitik är katastrofal.

Det går inte att svenskar åker ner och krigar med IS där man skär halsen av människor, eller häller bensin över soldater och tänder på. Filmer på dessa otäcka mord går att finna på nätet, men jag rekommenderar ingen att titta på dessa. Dom otäcka IS-krigare återvänder sedan till Sverige som om ingenting har hänt, vad är dom kapabla till här hemma?

Innan du kallar mig rasist vill jag bara klargöra att det här har inget med rasism att göra, det här är verkligheten och blundar du för den så kommer ditt uppvaknande i framtiden bli fruktansvärd. 

År 2020 är inte bara starten på en pandemi, det är också nu som våldet eskalerar. Operation Rimfrost som polisen har kört med har gett bra resultat enligt polisen, men det behövs mer poliser och det nu. Det är dags för regeringen att komma ut på våra gator och se med egna ögon vad som händer, knarket och pengarna flödar fritt och det är lätt att värva unga till att sälja knark för att tjäna pengar eftersom skolan suger.

Jag önskar att jag kunde lämna det land som jag föddes i, eller jag önskar att vi kunde få tillbaka Sverige. Det Sverige som jag växte upp i, där man fick nya skolböcker för varje nytt läsår. Där pensionärer kunde leva ett drägligt liv, där man kunde lämna bilnycklarna kvar i bilen över natten.

Idag är våra pensionärer fattiga, i vården jobbar sköterskor ihjäl sig för slavlön och poliser som kämpar mot buset för mindre pengar än vad jag får i lön. Sverige är ett sjunkande skepp, vi krockade med isberget för flera år sedan och nu är både livbåtar och flytvästarna slut.

Om fem år tänkte jag gå tillbaka och läsa allt det här och jag kommer bli otroligt chockad om regeringen vänt trenden, att antalet poliser har ökat med dubbelt så många som idag. Att sjukvården inte går på knäna och där pensionärer inte är fattiga. Blundar du eller har du vaknat?


- Sverige är Titanic, isberget är Socialdemokraterna och dom i livbåtarna är politikerna
Foto: https://dexter.lib.mi.us

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar