måndag 1 mars 2021

Knäppa människor på sociala medier

Det är när man surfar runt på sociala medier som man upptäcker en massa människor som det är lite synd om för att vara len i truten. Jag är med i några grupper på Facebook och ofta får jag upp en statusuppdatering i mitt flöde som handlar om en person som tackar för insläpp, vad är det för fel på folk? Sluta tacka för insläpp för bövelen!

En annan sak som driver mig till vansinne, i en Facebook-grupp, är när folk skriver ”Admin får ta bort inlägget om det inte är okej eller bryter mot några regler” Klart som fan att admin får radera inlägget vare sig du vill det eller inte, det är hens uppgift och hur vore det om man läste reglerna först och postade sen? Korkat så det förslår!

Till sist har vi idioterna med pekpinnen i högsta hugg, personer som älskar att hävda sig och att tillrättavisa människor. Postar jag en bild på Facebook på en Red Bull light så kan man lita på att en moralkärring är där och talar om för mig hur farligt det är med både Red Bull och light-produkter.

Eller i Facebook-gruppen som heter Vi som älskar att resa där folk postar att dom ska resa, då är pekpinnarna där igen och säger ”Ajabaja, tänk på corona” Jag blir så jäkla trött på dessa medelålders töntar som måste lägga sig i och gnälla på andra. Det är pinsamt!


- Så här vill jag göra med människor som tackar för insläpp

1 kommentar:

  1. Kan bara hålla med dig i det du tar upp. Tror människor generellt pratar på eller,
    skriver sitt rappakalja utan att fundera vidare på vad de krattar ner. Finns människor
    till precis allting. Längre tillbaka i tid var jag med i en del grupper, idag är jag med i
    en enda-musikgrupp, resten avvecklade jag. Numera tittar jag in på Madhouse som jag
    döpt stället till, enstaka gång.

    Vinkelevink!

    SvaraRadera