söndag 17 oktober 2021

Söndagen den sjuttonde oktober 2021

Det är idag exakt 14 veckor sedan som en skitunge i stans skatepark såg till att jag bröt strålbenet i vänster handled och båtbenet i höger handen, det som gjorde mest ont var inte när jag bröt själva handleden, nej det var när dom tre spikarna skulle dras ut ur skelettet.

Jag bryter hellre handleden igen än att utsättas för detta tortyrliknande helvete, usch! Det har alltså gått tre och en halv månad sedan jag jobbade sist och i morgon är det dags att gå tillbaka till Scanian igen, vara slav under klockan och inte ha något liv. Jag är en lat jävel och jag har aldrig velat jobba och jag skulle ljuga om jag tyckte det var jobbigt att gå hemma och dra benen efter sig i över tre månader.

Det är först när man inte jobbar som man märker hur fort ett dygn går, dagarna har bara rusat fram och jag har inte haft några som helst problem med att få dagarna att gå. Nu ska jag jobba tolv veckor och sen är det semester i fem veckor, det ska nog den här latmasken orka med. Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Snygg



- Så jäkla läcker



- Ge mig



- Pappa bjöd på mat



- Vägräcke



- Svamp



- Betyg 3 av 5 vargar



- Svärfar bjöd på grillat



- Blått



- Gräsand



- I morgon ska man tampas med olämpliga bilister igen



- Sol



- Tomtar



- Tomtar



- Satan va ful



- Handla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar