onsdag 15 juni 2022

Hej då Sverige

Jag vaknade med halsont idag och jag tror knappast att det är Covid-19 trots att Covid-fallen nu ökar igen, apkoppor ökar också i Sverige och det är inte mycket positivt i Sverige just nu. Socialdemokraterna kämpar på med sina lögner i media och trots att dom förstört Sverige under åtta år så gör dom allt för att vinna valet i höst, det är tur att jag är så pass gammal som jag är

Men jag tycker så fruktansvärt synd om alla som växer upp just nu, vilket helvete dom kommer få. Våldtäkt, misshandel och rån är något som många unga kommer att utsättas för tack vare Socialdemokraterna och deras invandringspolitik. 

Försäkringskassan har aldrig betalat ut så mycket bidrag till personer i utlandet som dom gör just nu, det här är utlandsfödda som valt att bo i Sverige för att sedan flytta tillbaka till hemlandet och som nu får bidrag av Sverige trots att man inte bor här längre.

Som grädde på moset valde Joakim Lamotte att avsluta sitt jobb som journalist idag efter att han, hans fru, hans barn och föräldrar fått ta emot hot av det smuts som kastade sten mot polisen i påskas. Joakim har alltid lagt fram bevis på vad som sker med Sverige och idag tystades han och demokratin ner av folk som aldrig kommer betala in en enda krona till Skatteverket.

Idag kom rapporten från Åklagarmyndigheten som bekräftar att Lars Vilks dödsorsak ifjol var en ren olycka, vilket ingen köper hoppas jag. Någon på Åklagarmyndigheten är så jävla rädd för dom som ligger bakom Lars Vilks död, att man väljer att lägga ner undersökningen. Det var ingen olycka!

Den höga inflationen, som kommer göra att vi hamnar i en lågkonjuktur gör att fattiga och sjuka människor kommer få ännu mindre pengar, samtidigt står Socialdemokraterna och slår sig för bröstet när man lovar att pensionärer ska få 1000 kronor mer i månaden, något man skulle ha gjort för åtta år sedan.

Och 1000 kronor är ett jävla hån mot våra pensionärer, pensionärer som byggt det här landet och som nu lever på existensminimum. Samma pensionärer som rasar över att folk med invandrarbakgrund lever på bidrag, kastar sten mot blåljuspersonal och som lever som kungar på narkotikaförsäljning.

Sverige gick kraftigt på grund för mer än tio år sedan och har sedan dess tagit in vatten, Sverige har kraftig slagsida och nu sjunker hon allt fortare ner mot havsbotten. Vill du följa med Sverige ner i djupet så rösta på Socialdemokraterna, livbåtarna är tyvärr upptagna av smutsen i våra förorter så överge skeppet i tid och rösta rätt.

1 kommentar:

  1. Det var så bra skrivit att ytterliga ord är överflödiga.
    Nog håller vårt land på att helt haverera.

    //Erika

    SvaraRadera