söndag 26 juni 2022

Söndagen den tjugosjätte juni 2022

För cirka tre veckor sedan, när jag befann mig på krogen, blev jag inknuffad i en vägg. Till saken hör att på den här väggen sitter det en täckbräda som sticker ut en bit från väggen och jag föll med bröstkorgen rakt in i den täckbrädan, det gjorde ont som fan, men jag kunde jobba. 

Igår lördag satt jag och pratade med en kompis och när jag hostade till så var det som det började brinna där jag tidigare slagit i och jag kände direkt att minst ett revben var av. Om jag får killgissa så tror jag att jag fick en spricka i revbenet när jag föll in i väggen och att jag nu hade hostat så kraftfullt att ett revben gått av, jag gick aldrig till Akuten, jag gick hem och sov i stället - haha! 

Idag söndag kom jag knappt ur sängen så det var bara att gå upp till akuten och här fick jag sitta i åtta timmar bara innan en läkare kom och knackade på mitt onda revben. Det konstaterades att jag hade en revbensfraktur och sen fick jag gå hem tillsammans med diverse värktabletter, det blir sjukskrivning i en månad minst och det var ju inge roligt. Men så kan det gå, Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Inskriven klockan 14:30



Utskriven 22:30

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar