tisdag 16 augusti 2022

Tisdagen den sextonde augusti 2022

Jag funderar ett par gånger per år om jag inte ska stänga igen den här bloggen för gott, när jag började blogga för tretton år sedan så foton och bloggar oerhört populära, idag är det bara videos som gäller. Vissa dagar har jag verkligen ingenting att skriva om, men ändå är ni några som besöker den här bloggen så ett stort tack till er. 

I söndags såg jag filmen Top Gun: Maverick på bio igen, filmen är så förbannat bra att den håller att se mer än en gång. Nu väntar jag bara på att filmen ska släppas på blu-ray, har du inte sett den än så så skynda på, den slutar snart att gå på bio nämligen.

Något som jag har stört mig på i flera år, som jag aldrig vågat ta upp i den här bloggen är kvinnor som på sociala medier postar en jävla massa foton och filmer på sina barn samtidigt som dom hävdar att just deras barn är bättre än andra barn. Jag kräks i munnen varje gång som en kvinna hävdar just detta och jag har nu börjat radera Facebook-vänner som skryter om sina barn som tydligen är genier om man jämför med andra barn - usch! Tack för att du besöker tomasvaeg.se


- Betyg: 5 av 5 vargar



- Fint väder



- Vatten



- Fet gräsklippare



- Jobb och slit



- Felix goda BBQ-sås. Betyg: 4 av 5 vargar



- En småbåtshamn i sjön Runn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar