tisdag 23 augusti 2022

Tisdagen den tjugotredje augusti 2022

Att det snart är val har ingen missat, som vanligt lovar politikerna att nu ska dom förbättra vården och skolorna, anställa fler poliser och ta tag i gäng-kriminaliteten. Lovar runt, men håller tunt. Min fråga är, var ska politikerna ta pengarna ifrån? Sverige blöder pengar, pengar som idag går till folk som kommer hit och lever på bidrag och som inte vill jobba. Statsskulden är uppe i 1 074 706 809 850 kronor, en summa som jag inte ens kan uttala.

Om jag fick bestämma över Sverige skulle jag chockhöja straffen, våldtäkt, rån, misshandel och gängkriminalitet skulle ge 30 år på kåken utan permission och straffrabatt. För vi kommer aldrig kunna känna oss trygga med dom straff som vi har nu, sätt hårt mot hårt. För om vi kastar kriminella på kåken och dom får sitta i 30 år så kommer dels dessa straff avskräcka unga och dels hålla gatorna rena från smuts.

Men det här kommer aldrig att ske, efter valet kommer det vara samma mesiga politiker och samma värdelösa politik. När jag var ung så lärde man sig att brott lönar sig inte, idag lönar det sig och skitungar som säljer droger tjänar mer i månaden än vad jag gör. Pensionsfrågan är också något som jag brinner för, är det meningen att man ska jobba hela sitt vuxna liv för att sedan leva på under existensminimum? Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Jag spelar Farming Simulator 22



- Läcker muskelbil



- Hamburgare utan pommes på Max idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar