måndag 14 januari 2013

Vardag igen

På väg till jobbet och allt är som vanligt efter att man levt i fyra veckors glamour i USA. Det är kallt, det är jävligt och det är allmänt vidrigt att vara tillbaka. Men, jag ser ljust på framtiden. Jag pratade med chefen idag, jag hade tydligen bara använt mig av fyra semesterdagar från 2013 års semester.

Det innebär att jag har 21 dagar (4 veckor) kvar att ta ut i år samt att jag har 31 timmar komp (4 dagar) vilket innebär 25 dagar totalt vilket är precis är vad man får varje år. Sen tycker jag det är skönt att det bara är en och en halv månad kvar till Vasaloppet, det är då jag har min gräns för när vintern är slut. Visst, det är fortfarande vinter, men det är väldigt sällan 30 minusgrader i mars.

Det är idag 11 månader kvar till nästa resa, det lutar åt Australien, men det kan bli Thailand beroende på om jag hittar motivationen till att spara ihop så mycket pengar. För om jag ska till Australien så ska jag vara borta i två månader och då måste jag få ihop minst åttiotusen, det innebär att jag ska leva på existensminimum i flera månader. Eller så åker jag till Thailand för halva pengen i två månader. Vi får väl se vad framtiden har för planer för mig.

Nu väntar två månader av löpträning samt ändrad kost, har gått upp ca fem kilo under min vistelse i USA. Så nu blir det sträng diet utan socker, jag började tedan sätta stopp för sockret i lördags, vilket resulterade i världens huvudvärk igår söndag och idag. Men jag känner att den är på väg att släppa och jag har nu varit fri från skiten i två dagar. Håll tummarna för mig nu.

4 kommentarer: