söndag 19 juli 2015

Söndagen den nittonde juli 2015

Jag och Adam satt uppe och spelade Grand Theft Auto V i natt, Adam pratade om att han skulle på konsert i Stockholm idag. Han hade dock ett problem, han skulle åka med en minibuss med några vänner från Borlänge till Stockholm och han hade ingen plats att ställa sin bil i Borlänge. Jag erbjöd mig att följa med till Borlänge och ta hans bil i förvar under dagen och sedan hämta Adam i Borlänge på söndag-natt, vi bestämde att Adam kunde ringa mig på söndag-morgon om han fick problem. Klockan 10:40 idag ringde Adam och väckte mig, han ville att jag skulle göra som vi pratade om igår. Jag var trött som en hel trädgård, men jag gick upp och gick bort till Gulf-macken som Adam och jag kallar den mack som nu heter något annat. Vi for till Borlänge, Adam mötte upp minibussen och jag for hem. (Jäklar va rörigt det där blev)

Väl hemma igen ville Kim åka till tippen med skräp och till Borlänge för att handla, Kim frågade om inte jag kunde följa med, jag tackade ja trots att jag nyss kom från Borlänge - suck! Framme i Borlänge stack vi in på Stadiums outlet-butik där jag handlade ett sånt där hjul som man tränar magmusklerna med, något som jag förmodligen aldrig kommer använda. Hjulet kostade 90 kronor så det var inte så dyrt, sen for vi till Ikea där Kim handlade kaffemuggar och sen for vi till Ica Maxi där jag handlade kycklingsallad. Väl hemma åt jag min sallad, sen bestämde Kim och jag att vi skulle ut och gå en mil.

Efter att ha gått en mil så satte jag mig ner för att spela Grand Theft Auto V: Online, jag spelade någon timme. Klockan 20:50 gick jag ut och åkte inlines.


- Saab...

- Saab och tändningsnyckeln mellan stolarna...

- Röd och fin...

- Dött på tippen...

- Bra butik...

- Ikea, aka djävulens labyrint...

- Se där,  elbilen Tessla...

- Går vilse på Ikea...

- Kycklingsallad...

- Tortyr...

- En mil lång skogspromenad...

- En annan sorts växt...

- Skogsstig...

- Ett suddigt foto...

- En röd blomma...

- Hundkex...

- En ödla...

- Humla...

- Motljusbilder...

- Kvällsfoto...

- Kolgården...

- Ser sjön...

- Fin kväll...

- Herrhagen...

- En inlinestur på kvällskvisten...

- Kristinekyrka där borta...

- Ljus är bra...

- Älskar taket ovanför dörren, ser ut som en tomteluva...

- Raka spåret till tågstationen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar