lördag 17 februari 2018

Lördagen den sjuttonde februari 2018

Jag sov länge idag, förkylningen håller ett järngrepp runt den här späda kropppen, men sova är ju den bästa medicinen sägs det. Jag slog på tv:n det första jag gjorde, sen slog det mig att jag har ett paket som ligger och väntar på posten. Det var bara att stänga av dumburken och gå ner på stan.
Väl nere på stan så började jag plötsligt tänka på kläder, jag har blivit något av en klädnarkoman, så för att stilla mitt beroende så slank jag in på H&M. Där hittade jag en skjorta, t-shirts och en tunn tröja, jag måste genast sluta med det här eftersom kläder är dyra. På Ica hämtade jag ut mitt paket och handlade lite mat till kvällen, paketet innehöll mina tavlor som jag beställde för några veckor sedan. Tavlorna är stadskartor i svart/vitt och som föreställer Miami och Sydney, dessa städer är mina favoriter och jag har en del minnen från dessa städer.

Väl hemma igen kollade jag på det sista avsnittet av Grand Tour. Sen ville kroppen vila, jag sov två timmar. Pigg och någorlunda energisk så städade jag ur min klädkammare och flyttade runt lite kartonger samt hängde in det jag köpte på H&M. På kvällen drog jag ner på krogen och där var det singelkväll och det var skitkul. Jag träffade Jonas och Alex och vi snackade en massa skit.


- Shoppar loss på H&M


- Ny skjorta


- Ny tröja


- Slänger lite gammalt


- Singelkväll på krogen med en bekant. Jag till höger

4 kommentarer:

 1. Härligt kort på dig!
  Men nu får du se till att bli frisk!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Inte slänga kläder! Vad har du för storlek? Kollade typ en sån tröja som du köpt åt min äldsta..men det blev en skjorta istället :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var snabb, kläderna ligger redan på återvinningen 😢

   Radera