torsdag 28 juni 2018

Torsdagen den tjugoåttonde juni 2018

Jag har i flera dagar lyssnat på flera poddar där Helena Olmås har varit gäst, Helena har nämligen vandrat från norr till söder på Nya Zeeland och hon inspirerar mig otroligt mycket. Just nu är jag inne på att hyra bil i Auckland på Nya Zeeland och köra hela vägen ner till sydön, jag hade också tänkt besöka hobbit-byn som ligger söder om Auckland. 

Idag gick jag ut och tog en promenad, ute var det 28 grader varmt men kvavt. Promenaden var jobbig men nyttig, i Alice Springs kan det vara över 40 grader varmt i januari. Den en mil långa promenaden tog nästan två timmar, sen lagade jag lite mat och pantade burkar som jag fått på jobbet. Pengarna för burkarna la jag i min tomma sparbössa, jag ska spara pengarna till min resa. På tal om pengar så fick jag tillbaka 1100 kronor från hotellet i Miami som jag skulle ha bott på i oktober, jag avbokade ju hotellet och pengarna var en bokningsavgift, dom pengarna hamnade så klart på sparkontot.

Idag har jag lyckats med att inte köpa någon läsk, jag dricker två liter läsk om dagen och det kostar en jäkla massa pengar. Jag ska försöka låta bli läsken nu, men det kommer att bli svårt. Resten av kvällen slog jag ner röven i min soffa för att spela Grand Theft Auto V: Online tillsammans med Adam. Tack för att du besöker mig. ♥


- Varmt men kvavt


- Falun bjöd på sol och värme


- Skogen liknar mer en djungel


- Blommor och bin


- Falun bjöd också på starka vindar idag


- Resia har flygbiljetter till Australien för 10 200 kr - vilket är billigt

4 kommentarer: