lördag 21 juli 2018

Lördagen den tjugoförsta juli 2018

Jag slutade jobbet klockan 03:00 i morse och tanken var att jag skulle hem och sova omedelbums, det blev inte så, den svenska sommarnatten höll mig kvar likt en flyga på flugpapper. Jag åkte omkring på mina inlines och njöt av värmen trots att klockan var så mycket, tänk om vi alltid kunde få somrar som den här. Att kunna vara ute i t-shirt oavsett vad klockan är på dygnet, att jag älskar sommaren 2018 är en underdrift. Jag kommer att gråta, på riktigt, den dagen som sommaren tar adjö.

Eftar att ha överdoserat sommaren kom jag hem på morgonkvisten, klockan var sex, gick jag och la mig. Nu skulle man kunna tro att jag sov bort hela dagen, men jag var uppe redan klockan tio. Lika trött som en valfri småbarnsförälder drog jag bort till andra sidan stan för att möta upp min vän Pontus och hans familj. Klockan elva startade det en Pokémon Go-event och vi gick omkring i rask takt och fångade monstret Zapdos på löpande band.

Klubben The Twin Club kör varje år en motorcykel-kortege genom stan och idag klockan 16:00 var jag på plats för att fota och filma alla hojar, det här var 47:e gången som man cruisade genom stan på tvåhjulingar.

Väl hemma igen, helt slut som artist, spelade jag Far Cry 5: Lost on Mars och på kvällen käkade jag middag på Amorita, jag borde spara mina pengar, men idag orkade jag inte laga någon mat. Mät, belåten och 110 kronor fattigare drog jag ner på krogen The Kings Arms. Det blev en trevlig kväll efter en underbar lördag. Tack för att du besöker mig. ♥


- Subaru - jaha-ru


- Märkliga blommor som växer på marken


- Den här farbrorn stod vid Falu Koppargruva


- Falu Koppargruva


- Falu Koppargruva eller Stora Stöten som den kallas för


- Faluröd byggnad


- Dessa vräkte jag i mig under min uppväxt


- Blommor


- Kortege genom Falun


- Middag beståendes av kebabsallad

2 kommentarer: