lördag 4 augusti 2018

Mission Impossible: Fallout (Bio)

Igår hade filmen Mission Impossible: Fallout premiär i Sverige, jag jobbade så klart och fick vackert vänta till idag. Det här är den sjätte filmen om Mission Impossible som är baserat på tv-serien med samma namn. Som liten skitunge älskade jag tv-serien Mission Impossible och jag blev så klart glad som en dåre när min favoritskådespelare, Tom Cruise, började göra film på tv-serien.

I den här filmen är Tom Cruise förkrossande fenomenal, dom stunt som han genomför är helt galna och han är verkligen actionkung. Han bryter dock foten i en scen när han ska hoppa från ett tak till ett annat och det är den scenen man ser i filmen, man ser hur han haltar. Inför den här filmen tog Tom Cruise helikoptercertifikat och det gör att flygscenerna i filmen känns betydligt mer trovärdiga.

Storyn är bra, men filmen är rätt seg i början, den blir dock bättre. Svenska Rebecca Ferguson är underbar i sin roll och dom andra skådespelarna gör ett jäkligt bra jobb. Det är en riktigt bra actionfilm, men jag hade faktiskt förväntat mig mer.

Mitt betyg: 4 av 5 vargarInga kommentarer:

Skicka en kommentar