onsdag 21 november 2018

Onsdagen den tjugoförsta november 2018

Idag när jag kollade till min blogg så upptäckte jag att två inlägg har raderats, hur det gick till vet jag inte, speciellt tråkig blev när jag fått en kommentar till ett av inläggen. Surt sa vargen! Det är lill-lördag och halva arbetsveckan har snart gått, vilket är skönt, men det känns som att den går i slowmotion. Igår blev det klart att Kattis Ahlström blir årets julvärd, jag hade hellre sett att Johan Glans fått rollen. Det är två och en halv vecka kvar till årets julskyltning och en nyhet för i år är att det kommer ordnas häst-cruising i Falun och det här ska jag inte missa, det kan bli kul. 

Idag vaknade jag så pass tidigt att jag hade en massa tid över, så jag drog ner på stan in på Resia för att fixa ett australiensiskt visum eftersom jag kommer flyga över till Australien efter två veckor på Nya Zeeland. Resia tog 496 kronor för att fixa det åt mig och det var det värt då jag hatar att skaffa visum, det är helt enkelt för krångligt. Något visum till Nya Zeeland behövs tydligen inte så det slipper jag. När jag ändå var på stan så beställde australiensisk dollar samt Nya Zeeländska dollar. Nu är det bara ett internationellt körkort och tågbiljetten till Arlanda kvar. Tack för att du besöker mig. 


- Beställde dollar, hämtas på tisdag nästa vecka


- Resia i Falun hjälte mig med visum


- Blev en vända till Apoteket idag igen

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du kommer iväg! Ser verkligen fram emot bilder o bloggande. Men - hur ska du klara dig utan ditt hästspel?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha. 😂 Så långt har jag inte tänk. Hur sjutton ska jag klara mig utan mina hästar? 😢

      Radera