tisdag 27 november 2018

Tisdagen den tjugosjunde november 2018

Jag slet som ett djur nere i vår tvättstuga i söndags, idag slog det mig att jag glömt en massa kläder i torktumlaren - förbannat också! Det var bara att springa ner och leta, som tur var så hade ingen rört kläderna, dom låg där jag hade lämnat dom. När jag kom till jobbet så slog det mig, jag hade glömt att svänga förbi Forex för att hämta ut min valuta som jag beställde förra veckan. Hur jäkla glömsk får man bli? 

Jag råkade lyssna på radio idag, jag lyssnar aldrig på radio, men den stod på och det föll sig inte bättre än att jag lyssnade i cirka 20 sekunder innan hag ville hiva ut skiten genom ett stängt fönster. I alla fall sa farbron på radion att växthuseffekten bara ökar trots ansträngningar, jag ser verkligen inga problem med en ökad växthuseffekt i Sverige, ge oss vintrar på 20 plusgrader. 

Väl hemma igen så laddade jag ner den senaste uppdateringen till spelet Red Dead Redemption 2, uppdateringen innehöll Red Dead Online som släpptes idag och jag skapade en karaktär och testade lite innan jag gick och la mig. Jag kom ihåg att sova i alla fall. Tack för att du besöker mig. 


- Sol och kallt


- Kallt som fn under kvällen


- Min karaktär i Red Dead Online

2 kommentarer:

  1. Är det åldern som gör sej till känna ?glöm inte scanian bara kram på dej🤗

    SvaraRadera