måndag 10 december 2018

Måndagen den tionde december 2018 (Nobeldagen)

Det är idag två veckor kvar till julafton och jag har nu bara fyra veckor kvar att jobba, det börjar dra ihop sig. Igår bokade jag en biljett till Hobbiton och nu på torsdag ska jag fixa ett internationellt körkort hos Motormännen, varför heter dom männen egentligen? Idag när jag gick till jobbet började det att snöa duktigt, bilisterna blev hysteriska och började köra 30 km/h under det tillåtna - så klart. När ska folk fatta att året-runt-däck är livsfarliga?

Just nu är det ingen vidare positiv stämning på jobbet eftersom det har hänt en del försämringar, vilket ju tyvärr är väldigt vanligt i vårt samhälle idag. Jag försöker tänka positivt trots att det är jobbigt. För min del så får jag börja jobbet vid lunchtid i stället för på eftermiddagen, det känns väldigt tråkigt trots att jag har det rätt bra. Fördelarna är att jag får ta ut min semester på vintern, det är inte alla arbetsgivare som tillåter det. Sen har så nära till min arbetsplats att jag slipper köpa bil, vilket jag sparar en massa pengar på. Tack för att du besöker mig. 


- En massa ljusslingor


- Det vräkte ner idag


- Äckliga årstiden vinter


- Min Scania gick en del isidled idag


- Fyra veckor kvar att jobba innan semestern

4 kommentarer:

  1. Hoppas din fråga om varför de heter männen inte är ett inlägg i genusdebatten! :-) 7-manna fotboll t ex heter nu 7 mot 7 fotboll och de har nu börjat från 3 mot 3 sen 5 mot 5 innan de vid 10 år ska börja med 7-manna (:-) ) 7 mot 7 o 9 mot 9 ska dessutom spelas på både stor och liten plan! Först vid 15 år ska den "riktiga" fotbollen 11 mot 11 börja! Min lilla hjärna kokar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha. Jo det var ett försök att vinna pluspoäng i genusdebatten ;)
      Men oj va sjuka namn i fotbollen. Förstår att du kokar :)

      Radera
    2. Inte nog med allt si mot så det ska vara nät o rink med! De ska stängas/hängnas in upp till 10 år! Jag är för gammal för allt sånt här! Ett nät är införskaffat hit! Väger ton! Aldrig att ledare/föräldrar kommer sätta upp det vid varje träning! Fick höra idag att det tar en halvtimme att sätta upp o ihop allt! Men tjeeena! Detta nät kommer vara sååå fint när de kommit på något annat å det åker till återvinningen!

      Radera
    3. Haha. Vem fan hänger upp och tar ner ett sånt nät?
      Någon har gott om pengar!
      Bränn upp skiten 😊

      Radera