fredag 1 februari 2019

Australien-resan 2019-02-01

Alice Springs, NT, Australien
Idag vaknade jag till ljudet av prassel igen, mitt rum fylldes på med en massa människor igår och idag så står man och prasslar med packningen. Jag förstår fortfarande inte varför man packar sina saker kvällen innan, jag lär nog aldrig förstå det där. Haha! Nere i receptionen köpte jag på mig en massa vatten och enligt Anna, som jobbar i receptionen, så är Steve jäkligt bakfull idag. Haha. 

Jag och min vän Christopher skulle ha åkt till Devil’s Marbles idag, men vi ställde in då vi båda är krassliga. Vi har varit där tidigare så vi hoppar över det den här gången, det är en över fyra timmar lång bilresa till Devil’s Marbles och det känns bättre att vara hemma och ta det lugnt.

Idag fick jag reda på att vandrarhemmets wi-fi inte kommer komma tillbaka på flera dagar, det här kommer göra att bloggen kommer att halta lite i uppdateringarna och jag ber om utaäkt för det. Så jag gick in till stan för att få tag på wi-fi vid turistbyrån, det är egentligen sjukt hur mycket vi använder nätet till, jag är nätberoende och jag blir tokig utan internet.

Efter att ha surfat runt så gick jag bort  bort till ett av stans apotek för att köpa vätskeersättning och hostmedicin, sen gick jag hem och vilade. Jag har mindre än en vecka kvar i Australien nu och idag kom det ikapp mig, jag känner mig otroligt nerstämd och ledaen. Jag visste att det skulle bli så här, det är likadant varje gång jag är utomlands.

Väl hemma igen så kollade jag på tv-serien Livräddarna på Bondi beach och jag skrattade så jag storknade när jag såg turister bli bitna av blue bottles. Jag blev biten i armen för tre år sedan och den smärtan är fruktansvärd, det kändes som att det brann i armen på mig. Tack för att du besöker mig. 


- I Australien sätter man parasol över motorn



- 36° varmt idag



- Alice Springs ligger långt bort från allt



- En av vandrarhemmets alla hundar



- I Australien tar man med sig höbalar in till stan

10 kommentarer:

  1. Snygga bilder som vanligt ta hunden med dej hem kram på dej❤❤🙂

    SvaraRadera
  2. Allt det roliga har alltid ett slut. Tror det är så för
    många som åker iväg, utomlands eller inom Sverige. The end.
    Åren går fort, snart är du på väg igen kanske. Förstår att
    du tycker så bra om det landet. Är otroligt fint överallt,
    men spindlar och stuff like that, är inget för mig.
    Jag skulle inte kunna bo där med vetskapen att en större spindel
    sitter i mina skor osv. tror kanske det är mer ute på landsbyggden
    det är så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det. Allt det roliga tar slut på tok för fort. Tack för din kommentar 😀

      Radera
  3. drabbar alla när semestern börjar lida mot sitt slut 😥men låt inte de tankarna förstöra sista tiden där.det är dom det är och du kan 7nte glra ett skit åt det än då ❤❤

    SvaraRadera
  4. Låt inte hemmaångesten förstöra de sista upplevelserna. Njut som om det inte finns någon morgondag 😉

    SvaraRadera