tisdag 12 februari 2019

Onsdagen den trettonde februari 2019

Jag städade min lägenhet igår och idag fortsatte städhysterin hemma hos mig, jag tog och säkerhetskopierade min dator och sen rensade jag hårddisken på skräp - skönt. Sen pysslade jag lite med mp3-filer och gjorde om dom till ringsignaler till min mobiltelefon, jag kan sitta hur länge som helst vid datorn och för mig är det ett slags terapiarbete.

Idag var det dags att gå tillbaka till jobbet, jag har varit ledig i fem och en halv vecka och det var väl dags antar jag. Men jag är fortfarande jetlaggad, jag har sovit fyra timmar per natt sen jag kom hem och det går inte att sova mer. Jag ska väl inte gnälla för jag får säkert sova mer än vad en småbarnsförälder får göra, det värsta med jetlag är plötsliga svettningar, huvudvärk och illamående. Så här är det jämt efter en lång flygresa för min del så jag är inte överraskad.

Jag drog ju iväg i början på januari och då var det mörkt dygnet runt, idag när jag gick till jobbet så var det ljust till 16:45 - snacka om skillnad. Väl på jobbet så nåddes jag av ett sorgligt besked, en kollega gick bort i lungcancer för ett par dagar sedan. Trots att det kändes okej att vara tillbaka på jobbet igen så hängde kollegans bortgång som ett mörkt moln ovanför mig. Vila i frid Lennart. Efter att ha jobbat klart så drog jag hem för att spela Grand Theft Auto V: Online.

Dagens favoritlåt: Canned Heat - On the Road Again


- Mitt nystädade badrum


- Mitt nystädade sovrum


- Bra


- Fint väder i Falun idag också


- Fint väder


- Vacker himmel


- Vi går mot ljusare tider


- Det smälter


- Tillbaka


- Någon har en ny Scania och jag är avundsjuk


- En fin kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar