söndag 24 februari 2019

Söndag den tjugofjärde februari 2019

Tanken var att jag skulle slå mig ner i min soffa för att spela spel, men så upptäckte jag att solen sken för fulla muggar. Så jag gick ut och tog en långpromenad istället, det blev en mil i otroliga åtta plusgrader. Jag njöt av varje steg jag tog och jag är så himla glad över att våren är på gång, jag har väldigt länge haft Vasaloppet som gräns för när det är vår, Vasaloppet äger rum nästa helg så det är inte allt för långt kvar.

Efter min promenad så hälsade jag på min gamla far, han känns rätt glad trots att han bröt lårbenshalsen förra året. Vi pratade länge och väl innan jag gick hem för att slita i tvättstugan. Samtidigt som maskinerna äcklades av min smutstvätt så spelade jag Assassin’s Creed: Odyssey och sen drog jag ner på Engelska Puben. Här träffade jag Jasmine och Göran och vi blev kvar till klockan 02, jösses va galet att vara ute till 02 på en söndag - haha!

Nästa helg ska jag och min mor åka till Ikea i Borlänge, jag måste köpa en byrå och lite annat smått och gott. Sen ska jag träffa Jasmine och vi ska äta lunch är det tänkt och jag kommer förmodligen gå ut på krogen. Tack för att du besöker mig. 

Dagens favoritlåt: Pete Bellis & Tommy - Diamonds (Geom Remix)


- Jag vill åka inlines nu



- Vilket otroligt väder



- Blå himmel



- Blå himmel och en av Faluns slagghögar



- Det smälter - igen



- Ingen grönska än



- En otroligt vacker dag



- Isen smälter



- Åtta härliga plusgrader idag



- Varmt och skönt



- Om ändå alla vinterdagar var som denna



- Älskade sol



- Solen är min gud



- Det smälter



- Snön är på väg bort



- Pappa pratade i telefon



- En stor hög med smutstvätt



- Min fina häst i Assassin’s Creed: Odyssey

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar