söndag 12 maj 2019

Söndagen den tolfte maj 2019

Jag vaknade tidigt idag och jag låg och funderade på varför, inte fan blev jag något klokare för det så jag slet upp farbrors-kroppen ur sängen och gick ut för att knata en mil igen. Efter promenaden hamnade jag på en av stans krogar där J jobbar, hon och jag stod länge och väl och snackade en massa strunt.

Jag har, på senare tid, fått en massa nya vänner och bekanta. Det gör mig oerhört glad så klart, jag är en social ensamvarg och det är ju ingen bra kombination om man vill vara social. Jag har gått på mina nitar i livet, precis som dom flesta av oss och det har gjort mig reserverad. Idag är jag oerhört tacksam för alla nya vänner och jag är väldigt rädd om dom.

Väl hemma igen så slängde jag i två maskiner med smutstvätt och under tiden som maskinerna tuggade på mina äckliga kläder så drog jag och Veronika iväg för att trycka i oss lite lunch, jag hade lyckats bränt 444 kalorier i och med min promenad så det var välbehövligt. Under kvällen drog vi ner på en av stans pubar, sen ringde Henrik och frågade om han fick komma ner - självklart sa vi och vi hade skitkul. Tack för att du besöker mig.

Dagens favoritlåt: Lasse Stefanz - Främling


- Härliga färger



- UFO eller ungdomar? Svårt!



- Sjukt vackert



- Min bild av Sverige



- Den blomstertid nu kommer



- Drickapaus under promenaden. Här med bokeh-effekt



- Hela barndomen kom tillbaka



- Kycklingsallad till lunch



- Jag unnade mig lite barkbitar idag



- Det blev en massa te innanför västen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar