torsdag 1 augusti 2019

Mina tankar och känslor ♥

Jag är kär och jag är lycklig, jag vet att min flickvän älskar mig och jag älskar henne över allt annat på denna jord. Jag känner mig otroligt älskad och jag känner att hon älskar mig! Jag vet att jag är världens bästa pojkvän, hon säger att jag är det bästa som hänt henne och hon är det bästa som hänt mig. Hon är den rätta, det är hon som jag vill gifta mig med och det är hon som jag vill ska bära våra barn. 

Men idag vaknade jag och jag kände att jag inte täcker till, att jag inte förtjänar att må så här bra tillsammans med henne. Det värsta är att jag känner att hon förtjänar någon bättre, någon yngre. Någon som är roligare att vara med och någon som har ett mer välbetalt jobb och någon som kan göra henne mer lycklig än vad jag kan.

Helt plötsligt känner jag att jag inte räcker till, ingen människa är perfekt, men hon är perfekt i mina ögon och idag känner jag att jag inte förtjänar henne. Det här är mitt problem och jag måste försöka sluta tänka på det här viset, men hur ska jag känna att jag räcker till när jag samtidigt känner att jag inte förtjänar henne?



- Räcker jag till?  

7 kommentarer:

  1. Men varför känner du så nu då?klart hon menar det hon säger du är älskad av henne ok hon med dej klart ni är kära eller hur du får inte tänka nåt annat heller ?lycka till med allt nu❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    SvaraRadera
  2. Släng bort dom negativa tankarna du har vännen! Njut istället!❤️

    SvaraRadera
  3. Du räcker absolut till hjärtat ❤ Du är allt jag någonsin velat ha och det bästa som hänt mig ❤ Jag vill vara med dig föralltid du är min framtid ❤

    SvaraRadera