torsdag 13 februari 2020

Skitnödiga bilister

Det är likadant varje gång jag ska ut och köra på våra vägar, trots att jag älskar att köra så önskar jag att det gick att teleportera den här gamla gubb-kroppen i stället. Lösas upp i ett moln och sen bara dyka upp i stället för att sitta och vråla som en apa bakom ratten. För bilisterna är på god väg att döda mig av renodlad irritation.

Enligt mig är det värsta som finns när folk kör för sakta, betydligt värre än när trafikanter kör för fort. Under vintern är psykopaterna med dubbfria vinterdäck värst av alla, för här i Dalarna är det isgator under stora delar av vintern och för att kompensera med att man kör dubbfritt så kör man på tok för sakta och jag kokar naturligtvis bakom ratten.

Skitnödiga förare som kör 30 km/h på 50-väg eller 50 på 70-väg, det stöter jag på flera gånger varje dag och det driver mig till absolut vanvett. Det verkar vara lite som om majoriteten av bilisterna tror att det där vita som lägger sig på asfalten under vintern är detsamma som döden och att man därför måste krypa fram, om man nu är så kass på att köra så att man inte kan hålla hastigheten - bör man ställa av bilen och åka buss i stället.


- Men kör då för i helvete ditt psykfall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar