tisdag 22 december 2020

Tisdagen den tjugoandra december 2020

Jag hann köra i 45 sekunder idag innan jag kom ikapp ett koppel med hysteriska bilister som kröp fram på vägen, det gick, ta-mig-fan, i 9 kilometer i timmen. Jag ville bara tömma mig på blod och lägga mig i närmsta dike och dö som en gammal disktrasa, min hjärna, som har imploderat så många gånger nu, orkar inte mer. Det tar två timmar att köra genom lilla Falun och det är psykfallen med dubbfria vinterdäck som är boven i dramat, man är livrädd men man har räddat naturen.

Saltbilen, som enbart existerar på grund av miljömupparna med dubbfritt, dumpar flera ton salt på våra vägar enbart för att folk med dubbfritt ska kunna hålla sig kvar på vägen och saltbilen är knappast miljövänlig. Ta bort saltbilen och alla med dubbfritt kommer inse att det inte går utan dubbar, föresten kan alla med dubbfritt sälja bilen och åka kollektivt i stället för att sitta och köra i nio kilometer i timmen på 50-väg.

Det är en jävla tur att jag snart får fyra dagars ledigt över (h)jul så att jag slipper hjärnblödning ett tag, under dessa fyra dagar ska jag och fästmön isolera oss från korkade svenskar som inte tar den här pandemin på allvar. I helgen samlades 250 svenskar i Södertälje på en fest och jag bara skakar på huvudet, hur jävla dum får man bli? Säga vad man vill om statsepidemiolog Anders Timell (Tegnell) och hur uselt Sverige har skött frågan med munskydd, så är det inget emot hur nonchalanta vi svenskar har varit.

Sämst har pensionärerna och ungdomarna varit, nu har covid-19 muterat i England och Danmark och när det kommer till Sverige så kommer det gå fort, antalet döda kommer att eskalerar och vaccinet kommer knappast hjälpa. Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Julveckan är här och det är alla jävla tomtar i trafiken också



- Dan före dan före dopparedagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar