tisdag 29 juni 2021

Tisdagen den tjugosjunde juni 2021

Det bästa jag vet är att vakna upp med vetskapen om att man är ledig, en snabb koll i väder-appen som visar strålande solsken och 25-30°. För att sedan kasta sig ut i hallen, likt en amöba, klä på sig jeans och en t-shirt för att sedan köra ner fötterna i ett par inlines. Dra igång min ”Inlines-spellista” på högsta volym i lurarna, låsa dörren och dra.

Dagens favoritlåt:

Utomhus drar jag iväg ner för den brantaste backen jag kan hitta, kryssa mig fram mellan cyklister och bilister som kör för sakta i vanlig ordning. Styra fötterna mot stans skatepark, kör skiten ur mig själv så svetten bara sprutar. Låta solgudarna Apollo och Ra stråla mig full av värme och glädje, det kan aldrig bli för varmt. Fortsätta åka som om jag drabbats av ADHD och tagit en överdos av energidrycker, passera unga kickboard-åkare som inte pallar värmen - haha!

Idag har det varit en sådan dag och det gör mig lycklig och euforisk, tänk att jag fortfarande inte har tröttnat på att åka inlines trots att det här är min tjugonde sommar med fötterna fastknutna på ett par hjul. Nu på fredag skulle jag ha jobbat, men då metrologerna lovat 25° och sol tog jag ledigt och då kommer jag göra om samma sak igen, dra på mig hjulen och köra slut på den här gubbjäveln. Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Det här är kärlek



- Sommaren 2000 började jag åka och det är fortfarnade lika kul



- Jag åker bräda också



- Lunch



- Falun - sommarstaden 2021



- Blomma



- Blomma



- Bild från igår. Så jävla magiskt



- Bild från igår



- Bild från igår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar