tisdag 29 november 2016

Tisdagen den tjugonionde november 2016

Jag var ledig från jobbet idag, men det blev en riktigt hektisk dag ändå. Klockan 11 kom min mamma och vi åkte till tippen med mitt skräp som blev efter min nya dubbelsäng. Sen åkte vi till IKEA i Borlänge, där köpte jag en tavla, lakan, badrumsmatta och annat smått och gott. Sen for vi till Dollarstore och tittade på julsaker. Väl hemma igen så satte jag igång med att hänga upp gardiner i köket och tvätta, sen kom Kim och hämtade upp mig. Vi åkte till McDonalds och åt en burgare av Jureskog, sen handlade vi mat på Ica Maxi. Efter det så drog vi omkring på stan och leta efter pokémons, jag saknar en pokémon och den hittar hag aldrig och det gör mig galen. Väl hemma skruvade jag upp min tavla som jag köpte på IKEA och jag satte igång med att torka ur klädgarderoben ordentligt efter den förra lägenhetsinnehavaren då hon rökte inomhus - äckligt är bara förnamnet.

- Slänger skräp på återvinningen

- Jag älskar IKEA

- Dollarstore är också bra

- Köksgardiner

- Före tavlan

- Tavlan sitter uppe

Måndagen den tjugoåttonde november 2016

Jag har jobbat hela helgen och jag jobbade även idag. Men i morgon är jag ledig och då ska jag åka till IKEA med med min kära mor. Jag ska köpa en tavla som jag har funderat på ett tag och jag ska köpa lite annat smått och gott är det tänkt. Sen ska jag göra det som jag inte hann med i helgen, nämligen tvätta.

- Solen tittade fram

måndag 28 november 2016

Ändrat lite på bloggbannern

Jag satt och pysslade i photoshop igår, jag gjorde om bloggbannern lite. Det blev mer kontrast och jag gjorde också min Miami Vice-inspirerade logga något större än tidigare. 

söndag 27 november 2016

Söndagen den tjugosjunde november (1:a advent)

Det är den första advent, men det är också kattens dag idag. Jag bestämde mig för att gå ut och jaga pokémons innan det var dags att jobba idag, något som jag fick ångra då det blåste 10 meter i sekunden ute. Jag var i alla fall ute i två timmar innan jag gick hem och putsade lite på den bloggbanner som du ser högst upp. Sen drog jag iväg och jobbade i fem timmar och väl hemma igen så var det vara att gå och sova.

- Rälsbuss från mitten av 50-talet

- Julskyltning på stan

- Fint

- Hittade en tomte på stan

- Fixar med bannern

- Stad i ljus

Lördagen den tjugosjätte november 2016

Det är lördag och jag jobbar natt - hela helgen. Men innan jag började jobba så drog jag och min vän Kim ner på stan för att fånga pokémons, sen åt vi mat på en av stans pizzerior. Väl hemma så väntade jag in min mor och min kusin, min kusin ville köpa min gamla säng. Det är så skönt att att jag blev av med den, den har stått i hallen och skrotat. Sen var det bara att gå iväg och jobba fram till 02:40.

- Jobbar hela helgen

- Mat

- Snön vräkte ner när jag gick hem 02:40

fredag 25 november 2016

Fredagen den tjugofemte november 2016

Ordning och reda, löning på fredag. Idag är det black friday och jag drog ner på stan för att kolla runt, jag besökte Indiska, Gamestop, Åhléns och Clas Ohlson. Det enda som jag köpte var en elvisp som jag hittade på Clas Ohlson. Väl hemma igen satte jag igång med att hänga upp gardiner i vardagsrummet, sen var det dags att gå till jobbet för att jobba natt.

- Black Friday på Stadium

- Köpte en elvisp

- Mat innan jobbet

- Det lyser i Falun

Klar med vardagsrummet

Efter att man bytt ut fönstren i min lägenhet så fick man fönstren tvättade av städfirman Andrerssons Städ. När jag kom från stan så var det nyputsat, så jag satte igång med att hänga upp mina gardiner och sen lade jag på min stora matta som jag köpte nyligen. Det börjar bli klart, jag vill köpa ett avlastningsbord som jag tänkte ha bakom soffan, men det får bli senare. Jag drar till Miami, USA i mitten av januari så här måste det sparas pengar.

- Matta från Åhléns

- Möbler från IKEA

- Gardiner från IKEA

Sovrummet börjar bli klart

Att vänta på tapetsering samt nya fönster tar sin lilla tid. I över en månads tid har jag levt i en stor röra, vilket är jobbigt då jag vill ha ordning och reda. Men idag satte jag igång med mitt sovrum, först satte jag upp två gardinstänger med tillhörande gardiner och när det var klart så skruvade jag ihop min nya dubbelsäng. Jag ska bara köpa en byrå och en tavla så är jag nöjd med sovrummet sen.

- Gardiner från IKEA och Indiska

- Lampan är från Indiska

- Gardingring från Indiska

onsdag 23 november 2016

Tisdagen den tjugoandra november 2016

Äntligen tisdag och idag bytte dom ut mina fönster, jag var på jobbet medan dom bytte och det var så skönt att få komma hem på något vis. För nu kan jag packa upp det sista, skruva ihop min dubbelsäng och jag kan hänga upp mina gardiner. Jag har valt att vänta med dessa saker då hantverkare först tapetserade i vardagsrummet och i sovrummet, sen har jag väntat länge på fönsterbyterna. Jag slutade dock sent så det var bara att gå hem och sova i röran. I och med dom nya fönstren så hoppas jag på att det blir mer ljudisolering, jag hörde trafiken tydligt genom dom gamla fönstren.

- Dom gamla fönstren har verkligen gjort sitt

- Nya fönster i metall

- Fint på stan

måndag 21 november 2016

Snart är det ordning och reda i lyan

Jag har bott i min lägenhet i över en månads tid nu. Först kunde jag inte packa upp alla flyttlådor då jag väntade på att målaren skulle tapetsera klart. När målaren var klart kom IKEA med mina nya möbler, nu kunde jag inte skruva ihop alla dessa möbler eller sätta upp några gardiner eftersom dom ska byta ut alla fönster i det hus jag bor i. Men nu börjar det ljusna, för i morgon tisdag är det min tur att få nya fönster. Jag är ledig på torsdag och då ska jag skruva ihop min nya säng, sätta upp gardiner och lägga på mattor - det ska bli så skönt.

- Ett liv i kaos (I-lands problem)

söndag 20 november 2016

Söndagen den tjugonde november 2016

Jag har dragit på mig en torrhosta eller rethosta om man så vill, jag gick ner på Apoteket för att införskaffa något hokus-pokus-medel. Det var ganska skönt väder så jag passade på att ta mig en ordentlig promenad, väl hemma så slog jag mig ner framför min Playstation 4:a och här satt jag resten av söndagskvällen.

- Pantar burkar

- En kanonblogg det här

- Spel och Red Bull Light hela kvällen

lördag 19 november 2016

Lördagen den nittonde november 2016

Jag sov till klockan fjorton idag, har känt mig otroligt trött då hantverkarna väcker mig redan vid åtta på morgonen. Så fort jag fått på mig mina ytterkläder gick jag bort till Åhléns för att köpa ett skoställ som jag länge har funderat på att köpa, jag fick 20 procent rabatt på skostället eftersom jag nyligen blivit medlem på Åhléns. Sen gick jag hem och tvättade, det är skönt att fixa tvätten på lördagar, då är man lite mer fri på ångest-söndagen. Sen spelade jag och min kompis Adam lite Grand Theft Auto: V och sen gick jag ner på krogen och på The Kings Arms.

- Skoställ på Åhléns

- En av världens snabbaste sportbilar stod på stan

- Så vacker

- Den där rumpan

- Underbara Vice City

torsdag 17 november 2016

Torsdagen den sjuttonde november 2016

Det bankas, hamras, väsnas och borras redan klockan åtta på morgonen i det hus som jag bor i. Det månteras nya fönster och jag har väntat i tre veckor på att dom ska fixa mina fönster, men icke! Nej istället håller man på och väsnas i lägenheten under mig och i lägenheten ovanför mig, att jobba kvällar och nätter med dessa hantverkare härjandes i huset vid åtta gör mig galen. Gör klart dom där jävla fönstren så jag får sova! Arg och bitter gick jag till jobbet för att göra det jag måste, på jobbet påtalade chefen att jag har använt för många semesterdagar det här året och att jag nu är skyldig dom fem tusen kronor. Löneavdrag blev det och nu vill jag bara gå hem och lägga mig i fosterställning och gråta. Pissdag.

- Solen försöker skina

- Dom blir aldrig klar med fönstren

- Julgranen på torget kom idag

- Min Scania är skitig - surt

tisdag 15 november 2016

Tisdagen den femtonde november 2016

Då var man tillbaka på jobbet igen, två och en halv veckas semester är över. Men nu är det ju bara två månader kvar till min fem veckor långa semester som jag alltid har i januari, den här latmasken ska väl orka jobba fram till dess. Efter att ha jobbat klart gick jag hem och spelade lite Batman: Arkham Knight, i morgon ska jag på utbildning och den börjar redan klockan elva.

- Tillbaka i min Scania

- Det blev blixthalka och dimma

måndag 14 november 2016

Måndagen den fjortonde november 2016

Dom ska byta fönster i min lägenhet, men vilken dag eller vecka vet jag inte, helst skulle jag vilja att dom kunde ta min lägenhet idag då jag har fridag idag. Jag vet att dom börjar jobba med fönstren klockan åtta på mornarna så jag gick upp för att hinna prata med dom innan dom drog igång idag, killen jag snacka med sa att dom har fullt upp och att jag får vänta minst en vecka till. Surt sa vargen, jag vill ju sätta upp gardiner och fixa. Men man kan ju inte ha tur jämt. Jag slog mig ner för att spela lite Batman: Arkham Asylum och efter några timmar gick jag ner på Clas Ohlson för att köpa en bågfil och en träsåg samt en skruvdragare. Sen gick jag bort till Indiska för att köpa gardiner och resten av eftermiddagen spenderade jag framför min PS4:a.

- Det är ju lysande

- Skruvade ihop den här för någon dag sedan

lördag 12 november 2016

Lördagen den tolfte november 2016

Jag fick låna min systers bil idag, bara för att köra iväg med en massa skräp som låg här hemma och bara skräpade - så klart. Det blev två vändor till tippen med kartonger från IKEA och lite annat smått och gott, sen hem och ta det lugnt resten av kvällen.

- Tack syrran <3

fredag 11 november 2016

Fredagen den elfte november 2016

Dagarna flyger fram och det gör dom bara för att jag har semester. Idag mötte jag upp min vän Adam på stan, jag hade beställt hjälp med att borra upp gardinstångsfästen i taket i mitt sovrum. Naturligtvis träffade vi på sten i betongen, det blev tvärstopp och vi tvingades borra ett nytt hål i det nymålade taket - typiskt. Efter att ha borrat gick vi bort till pizzeria Amorita och jag bjöd på mat som tack för hjälpen, sen gick jag bort till min far och vi drog bort till en frisörsalong så pappa fick håret klippt. Efter det så gick jag ner på stan för att köpa spackel till tacket och för att köpa nätverkskablat, väl hemma sorterade jag upp allt skräp som hamnat i en hög i köket. På kvällen roade jag mig att koppla in alla nätverkskablar jag köpt samt kopplade ihop allt som jag har i tv-bänken, när det var klart så gick jag ner på krogen och det blev The Kings Arms.

- Jag älskar Ghost Whisperer

- Fick nya spel av brevbäraren

- Borra i sten - förbannat

- Lite spackel senare