torsdag 28 februari 2019

Torsdagen den tjugoåttonde februari 2019

Äntligen är årets sista februaridag här och februari är inget som jag kommer att sakna, nu har vi bara tunga mars kvar sen kan jag fira att vintern är slut. Idag är det 33 år sedan som Olof Palme sköts ihjäl på Sveavägen i Stockholm, jag som är lastgammal anser att Sverige blev mycket kallare efter Palmes död. Idag lever vi i ett fattigt Sverige som inte har några poliser, sjuksköterskor, läkare eller lärare. Vi har ingen psykvård, ingen äldreomsorg och våra vägar vittrar sönder. Det blev jävligt mycket sämre i Sverige efter statsministerns död.

Jag klev upp tidigt idag, när jag slog mig ner för att spela spel så började solen skina och solen gnagde på mitt samvete, borde jag inte gå ut och promenera? Självklart stängde jag av spelet och gick ut i det fina vädret, men det blåste för jävligt ute. Väl hemma igen, efter att ha gått åtta kilometer, så slängde jag mig i säng för att sova en stund innan jobbet. Efter jobbet drog jag ner på krogen, det var väl ett jävla springandes på krogen. Haha! Tack för att du besöker mig. 



- Vilket väder



- Falun bjöd på sol



- Det blåste som fan



- Mycket snö kvar



- Vackert



- Kallt



- Kallt i vassen



- Letar svan



- Converse-väder



- En Red Bull blev det



- Isigt



- Falun



- Isiga cykelbanor



- Begravning om en vecka



- Fem grader



- Bokat klipptid nästa vecka



- Idag dök döds-annonsen upp

onsdag 27 februari 2019

Onsdagen den tjugosjunde februari 2019

Det är inte mycket kvar av februari nu, vilket bara är skönt. Årets första kvartal är ingen favorit hos mig, att vi nu har averkat två vidriga månader gör mig lika fnittrig som en fjortis. Idag fick jag en släng av jetlag igen, jag vaknade på tok för tidigt, klev upp och spelade spel, höll på att somna på soffan och gick och la mig igen. Haha! Förbannat märkligt. Efter att ha jobbat klart drog jag hem, bytte om och sen drog jag ner på krogen, är det lill-lördag så är det. Tack för att du besöker mig. 

Dagens favoritlåt: Grace - Ingen kan älska som vi


- Jag letar efter tussilago



- Dyster himmel och tråkigt väder idag



- Jag springer på krogen så fort tillfälle ges

tisdag 26 februari 2019

Tisdagen den tjugosjätte februari 2019

Idag drog bokrean igång, jag som aldrig läst en bok i hela mitt liv satte mig ner vid datorn för att betala räkningar i stället. Jag hann också med att spela lite Assassin's Creed: Odyssey innan det var dags att dra iväg till jobbet. På eftermiddagen fick jag reda på att min morbror ska begravas på torsdag nästa vecka och när jag kollade mitt jobbschema så visade det sig att jag är ledig då. Nu kommer jag kunna gå på begravningen, men det kommer nog bli jobbigt. Jag brukar kunna hålla ihop om ingen gråter, men jag börjar lipa så fort som jag hör någon annan gråta. 

Till helgen måste jag köpa en svart skjorta och slips som jag ska ha på begravningen, jag bär aldrig svarta kläder annars då jag tycker att svart bara påminner mig om just begravningar. Tack för att du besöker mig. 


- Falun bjöd på fint väder



- Blå himmel



- Det smälter och jag blir så himla lycklig



- Underbara sol



- Snö, slagghög och blå himmel



- Nio otroliga grader



- Ja, jag fotar rakt in i solen



- Solglasögon-väder



- Jag älskar att köra i mörkret

Jag är rädd för månadsskiftet februari/mars

Jag har, så länge jag minns, insjuknat i både influensa och vinterkräksjukan samtidigt och det sker i slutet på februari eller i början på mars. Det slår aldrig fel, den här veckan börjar jag darra av skräck, det är snart dags. När jag blir sjuk blir jag helt utslagen, helt orkeslös. Det finns gånger när jag krypit, på alla fyra, till köket eller badrummet. Idag köpte jag på mig Alvedon och Ipren ihopp om att överleva årets epidemi, gud hjälpe mig.


- Jag hoppas att dessa ska hjälpa mig

måndag 25 februari 2019

Måndagen den tjugofemte februari 2019

Gårdagens promenad på en mil var tydligen för mycket för den här gamla skröpliga kroppen, idag vaknade jag och hade ont i skenbenen - haha! Jag la mig sent igår och jag vaknade sent idag, det är en liten seger mot min jetlag som jag stångat mig blodig mot i två veckors tid. Jag hade gått om tid innan det var dags att gå och jobba så jag spelade en massa Assassin’s Creed: Odyssey, sen fanns det ingen återvändo, det var dags att hasa sig iväg till jobbet - med mina trasiga skenben. Tack för att du besöker mig. 



- Min fina häst i Assassin’s Creed: Odyssey



- Dystert väder idag



- Det lär dröja innan skateparken öppnar



- Tråkig himmel



- Här surfas det på betald arbetstid

 

- Sjukt vacker himmel under kvällen



- Grym låt - lyssna på den nu ;)

söndag 24 februari 2019

Söndag den tjugofjärde februari 2019

Tanken var att jag skulle slå mig ner i min soffa för att spela spel, men så upptäckte jag att solen sken för fulla muggar. Så jag gick ut och tog en långpromenad istället, det blev en mil i otroliga åtta plusgrader. Jag njöt av varje steg jag tog och jag är så himla glad över att våren är på gång, jag har väldigt länge haft Vasaloppet som gräns för när det är vår, Vasaloppet äger rum nästa helg så det är inte allt för långt kvar.

Efter min promenad så hälsade jag på min gamla far, han känns rätt glad trots att han bröt lårbenshalsen förra året. Vi pratade länge och väl innan jag gick hem för att slita i tvättstugan. Samtidigt som maskinerna äcklades av min smutstvätt så spelade jag Assassin’s Creed: Odyssey och sen drog jag ner på Engelska Puben. Här träffade jag Jasmine och Göran och vi blev kvar till klockan 02, jösses va galet att vara ute till 02 på en söndag - haha!

Nästa helg ska jag och min mor åka till Ikea i Borlänge, jag måste köpa en byrå och lite annat smått och gott. Sen ska jag träffa Jasmine och vi ska äta lunch är det tänkt och jag kommer förmodligen gå ut på krogen. Tack för att du besöker mig. 

Dagens favoritlåt: Pete Bellis & Tommy - Diamonds (Geom Remix)


- Jag vill åka inlines nu



- Vilket otroligt väder



- Blå himmel



- Blå himmel och en av Faluns slagghögar



- Det smälter - igen



- Ingen grönska än



- En otroligt vacker dag



- Isen smälter



- Åtta härliga plusgrader idag



- Varmt och skönt



- Om ändå alla vinterdagar var som denna



- Älskade sol



- Solen är min gud



- Det smälter



- Snön är på väg bort



- Pappa pratade i telefon



- En stor hög med smutstvätt



- Min fina häst i Assassin’s Creed: Odyssey