torsdag 28 november 2019

Torsdagen den tjugoåttonde november 2019

Jag sov fram till klockan 14 idag och det var nödvändigt med tanke på hur sent jag somnade i natt, men när jag kollade ut fick nästan en hjärtinfarkt - snön vräkte ner. Det får gärna snöa, bara det inte blir kallt. Tyvärr ställer snön till det för mig i och med att bilisterna verkar bli förlamade bakom ratten.

För det körs fruktansvärt långsamt, många kör med odubbat, vilket borde vara förbjudet i Dalarna. För dubbarna hjälper mot is och det grova däckmönstret hjälper i snö, inget dubbfritt kan vinna över dubbdäck. Sen sitter nog många förare och inte har en aning om deras bil över-eller-understyr vid halt väglag.


Under mina åtta timmar bakom ratten idag såg jag bilar i diket, förare som kört fast och en som kört in i en stolpe. På radion bröt man ordinarie program stup i kvarten med trafikmeddelanden, det är helt sanslöst hur många usla bilförare det finns.

Något som är positivt för min del är att det hockeylag som jag håller på, nämligen Hv71, vann med 2-4 idag. Det är ju snart helg och den här helgen är jag ledig och det känns skönt, jag ska träffa en kompis på lördag, jag måste tvätta och sen ska jag träffa flickvännen också. Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Telefonkiosk



- Helvete vad deprimerande



- Granen lyser



- Snö



- Dalahäst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar